Nieuwe Leden

 

Informatie nieuwe leden

 

 

Leeftijd van de hond

 

Je hond moet alle basisinentingen gehad hebben. Hij is dan ongeveer 12 weken oud. Hoe vlugger je start, hoe beter, want op die leeftijd wordt het karakter van je hond gevormd.

 

Wacht niet met naar de hondenschool te gaan tot er zich problemen gevormd hebben! Wij kunnen je dan misschien niet meer verder helpen; je hebt dan individuele begeleiding nodig en dat is dikwijls een kostelijke zaak. Honden ouder dan 6 maanden worden daarom niet meer op onze club ingeschreven.

 

Waar en wanneer?

Je kan je iedere zondag van 10 uur tot 12 uur inschrijven op onze hondenschool. Je komt je best zo snel mogelijk inschrijven bij ons op de club, dit is, zo gauw als je weet dat je bij ons wil starten. Dit kan zelfs al voor de geboorte van je hond. Als je wil inschrijven, breng dan het inentingsboekje en het nodige lidgeld mee.

 

 

Wanneer zijn de lessen?

Je eerste les is een speciale les waarin nieuwe leden alle informatie krijgen over het clickersysteem. Ook krijg je vele tips mee over de opvoeding van de hond bij jou thuis. Bij je inschrijving wordt je meegedeeld wanneer je introductieles plaats vindt.

 

De volgende les ga je naar de startersklas. Deze groep traint iedere woensdag van 20u10 tot 21u00 en iedere zondag van 11u10 tot 12u00.

 

Als je door omstandigheden een les moet missen, is dat helemaal niet erg, maar hoe meer lessen je bijwoont, hoe vlugger je vorderingen maakt. Oefeninging baart kunstr dus ook thuis oefenen is een must.

 

 

Wat moet ik meebrengen naar de les?

  • Je aangekocht lesmateriaal (clicker, polsbandje, balletje);
  • Een gewone halsband en een leiband (geen automatische oprollijn!);
  • Hap-slik-weg-beloningssnoepjes: deze moeten klein genoeg zijn, want als je hond moet kauwen op het snoepje is het te groot;
  • Je hond (uiteraard).

 

Wanneer je bent ingeschreven, kun je hier ons welkomstboekje downloaden!

 

Tot Snel !